AIMP Forum

English pages => Questions => Topic started by: Tuco on October 20, 2019, 18:33:00

Title: Lost my playlist tabs
Post by: Tuco on October 20, 2019, 18:33:00
Hello, i have a couple of playlist wich should be visible as tabs, so that i can switch between those lists.
My problem is that i don't see any tabs, i don't see wich playlist is actually loaded, there is no playlist name displayed, just blank space.

I'm using a skin wich i modified myself 2 years ago, when i use the default skin the tabs are visible and clickable. But when i use my own skin, there is everything gone.

Managing playlists : all playlists are active and in the Settings under playlist-> single playlist mode is not activated.

I have no clue why i can't see the tabs anymore while using my skin - it worked without any issue the last 2 years, i have the issue since yesterday - everything worked fine before.

I tested the latest version of aimp , also a 2 year old version - the problem persist. (installing the program, installing the skin, and importing the playlist)

Doe anybody have an idea how to fix that ?
Title: Re: Lost my playlist tabs
Post by: Artem on October 20, 2019, 21:27:53
Can you send to me your skin for testing? Can you send to me skin project file?
Title: Re: Lost my playlist tabs
Post by: Artem on October 21, 2019, 00:03:50
I have no idea what reason relate to this changes, but in your built skin the cpfPlaylistTabs element has invalid placement information, but in project file it defined correctly. I have tried to re-compile your skin from the project and now all works fine.
Title: Re: Lost my playlist tabs
Post by: Tuco on October 21, 2019, 19:31:57
ok, i just rebuild the skin in the latest skin editor version - and now it's working like intended.
Thank you very much, i'm happy that i can use my playlists again :)