AIMP Forum

English pages => Questions => Topic started by: trekman on June 09, 2018, 16:59:09

Title: Information Box
Post by: trekman on June 09, 2018, 16:59:09
As you can see from the file(pic) the information box is open to the left of my player. This is on my laptop I use at home with a separate keyboard and monitor. I have the exact player on a second laptop at work. I have searched and looked at the settings on both players/both machines (in preferences). I Cannot figure how I have made it so that the Information box always at all times stays on top of my laptop (at work). I like it there. I want it on my second laptop at work, but cannot figure out how I put it there on the one at home. How can I make the information box on my second laptop stay on the desktop like it does on my one at home? Thank You. :D
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 09, 2018, 17:02:46
I clicked on the file (screenshot) in my post above but nothing happened. I hope your able to open it. Its a jpg file.
Title: Re: Information Box
Post by: sveakul on June 09, 2018, 19:59:15
Just click the player's "Menu" button in the upper left corner, and check "Information Box" from the choices that show.  AIMP will now open with it until you un-check the same choice.
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 10, 2018, 15:36:32
Im using the Pandemic skin on my player. There is no "Menu" button in the upper left. There IS a "Main Menu" button BUT there is nothing there that says "Information Box". :(
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 10, 2018, 20:40:09
Im using the Pandemic skin on my player. There is no "Menu" button in the upper left. There IS a "Main Menu" button BUT there is nothing there that says "Information Box". :(

Make sure that you have used latest version of Pandemic skin that shipped with AIMP v4.51
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 11, 2018, 06:08:24
I have all 3 versions of the Pandemic skins. Dated 2016 version 1.71 And none of them have the "menu' button in the upper left Or anything that says "information box". :( There are no more recent versions.
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 11, 2018, 10:03:14
Pandemic v1.80 included in AIMP v4.51 installer
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 11, 2018, 11:30:06
I apologize for being so dumb.  :-\ When I type in Pandemic in the search (key word) for skins on 3 skins come up. the three I already have. When I type in the key work "Pandemic v1.80" it says Your query returned no results. And I even did a google search for the version 1.80 and nothing comes up. Im sorry, im lost. My version of AIMP is 4.51 build 2077.  How do I find the Pandemic v 1.80 if it doesnt show up in a search?  :(
Title: Re: Information Box
Post by: Soolo on June 11, 2018, 11:42:36
I apologize for being so dumb.  :-\ When I type in Pandemic in the search (key word) for skins on 3 skins come up. the three I already have. When I type in the key work "Pandemic v1.80" it says Your query returned no results. And I even did a google search for the version 1.80 and nothing comes up. Im sorry, im lost. My version of AIMP is 4.51 build 2077.  How do I find the Pandemic v 1.80 if it doesnt show up in a search?  :(
(https://d.radikal.ru/d00/1806/99/4bc0c675ef01.png)
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 11, 2018, 13:45:46
I apologize for being so dumb.  :-\ When I type in Pandemic in the search (key word) for skins on 3 skins come up. the three I already have. When I type in the key work "Pandemic v1.80" it says Your query returned no results. And I even did a google search for the version 1.80 and nothing comes up. Im sorry, im lost. My version of AIMP is 4.51 build 2077.  How do I find the Pandemic v 1.80 if it doesnt show up in a search?  :(

Pandemic v1.80 is pre-installed! You not need to download it manually
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 12, 2018, 08:00:39
Pandemic v1.80 is pre-installed! You not need to download it manually
i really appreciate all the help you have been giving me. I did a complete clean un install of everything AIMP that was on my computer. Then i came here and installed the latest version v 4.51 build 2077. I did it twice. Each time i checked the installed skins that came with it and none of them are pandemic v1.80. there is Bliss 4k, Luminescence AIO, Pandemic AIO simple, Pandemic AIO, and Pandemic. But none are the  v1.80. So I uninstalled again and went to File Hippo and installed AIMP there and it is the very same. Everything is the same as all the others. :(  What am i doing wrong? WHY isnt v1.80 showing up on any of the pandemics? :(
Title: Re: Information Box
Post by: Soolo on June 12, 2018, 08:14:53
i really appreciate all the help you have been giving me. I did a complete clean un install of everything AIMP that was on my computer. Then i came here and installed the latest version v 4.51 build 2077. I did it twice. Each time i checked the installed skins that came with it and none of them are pandemic v1.80. there is Bliss 4k, Luminescence AIO, Pandemic AIO simple, Pandemic AIO, and Pandemic. But none are the  v1.80. So I uninstalled again and went to File Hippo and installed AIMP there and it is the very same. Everything is the same as all the others. :(  What am i doing wrong? WHY isnt v1.80 showing up on any of the pandemics? :(
https://www.aimp.ru/index.php?do=download
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 12, 2018, 09:11:23
Thats where Ive been installing it from every time. :( I chose the AIMP.RU.
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 12, 2018, 12:11:06
Thats where Ive been installing it from every time. :( I chose the AIMP.RU.


Try to remove all custom skins that called Pandemic and re-install the app.
Title: Re: Information Box
Post by: trekman on June 12, 2018, 12:36:30
Try to remove all custom skins that called Pandemic and re-install the app.

 ;) OMG that did it!!!  :) thank You very much.  thanks for being so patient with me.  :-[
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 12, 2018, 12:55:14
You are always welcome! ;)
Title: Re: Information Box
Post by: Zhenya on June 13, 2018, 19:45:48
Try to remove all custom skins that called Pandemic and re-install the app.
Ага, значит скин из папки профиля с таким же названием "перекрывал" нужный ему предустановленный скин из папки AIMP\Skins.
Title: Re: Information Box
Post by: Artem on June 13, 2018, 21:07:10
Ага, значит скин из папки профиля с таким же названием "перекрывал" нужный ему предустановленный скин из папки AIMP\Skins.

Да, именно так