AIMP Forum

AIMP для Windows => Skin Editor / Skin Engine => Вопросы => Topic started by: Chiira on April 28, 2016, 06:06:24

Title: Set Transparency
Post by: Chiira on April 28, 2016, 06:06:24
Hello~
Sorry if I use English.
How to set container / background transparency through combo box?
Title: Re: Set Transparency
Post by: Artem on April 28, 2016, 08:22:09
Opacity of any element is depended from it texture.
Title: Re: Set Transparency
Post by: Chiira on April 28, 2016, 08:37:05
Opacity of any element is depended from it texture.

No
I mean, set opacity / blur through combo box.
Title: Re: Set Transparency
Post by: Artem on April 28, 2016, 10:30:25
I think that impossible to implement now
Title: Re: Set Transparency
Post by: Tarik on April 28, 2016, 23:42:40
You can create custom context menu and link them to button (so, it will be your "combobox").
Each menu item you need to bind with custom LogicalOperatorCounterProvider, so first item will set counter value to 0, second - to 1 and etc.
Then, depend on counter value, it will be possible to toggle different textures with different opacity.
Title: Re: Set Transparency
Post by: Chiira on May 05, 2016, 21:06:06
You can create custom context menu and link them to button (so, it will be your "combobox").
Each menu item you need to bind with custom LogicalOperatorCounterProvider, so first item will set counter value to 0, second - to 1 and etc.
Then, depend on counter value, it will be possible to toggle different textures with different opacity.

Hmmm... okay, I'll trying
Thanks :D
Title: Re: Set Transparency
Post by: Chiira on May 06, 2016, 09:19:12
You can create custom context menu and link them to button (so, it will be your "combobox").
Each menu item you need to bind with custom LogicalOperatorCounterProvider, so first item will set counter value to 0, second - to 1 and etc.
Then, depend on counter value, it will be possible to toggle different textures with different opacity.

I did it.
But the combobox didn't display a selected value.
How to view it?
Title: Re: Set Transparency
Post by: Tarik on May 06, 2016, 22:17:30
You can create multiframe texture and toggle frame according to value of your custom counter provider
Title: Re: Set Transparency
Post by: Chiira on May 07, 2016, 20:26:20
You can create multiframe texture and toggle frame according to value of your custom counter provider

Emmm... how?
Would you mind to give me example files?
Title: Re: Set Transparency
Post by: Tarik on May 08, 2016, 21:18:46
Emmm... how?
Would you mind to give me example files?
See the attached project.
Title: Re: Set Transparency
Post by: Chiira on September 06, 2016, 06:20:32
Ah, thanks for the sample :)
*I forgot to say thanks XD